LOVER

Tuesday, 4 December 2012

6
Komen

KAWAII GIVEAWAY by MImie & Isha

Views
paku dulang paku serpih..kata orang dia yang lebih.....cet...blah r...bawak kereta macam harok.
pandai bawak tak wei....aku saman gak kau karang..tadi punya sedap kau bagi horn..blah r..panas22....nasib baik dalam aircond sekarang...sabo222...
k tak mau marah2...tadi i open fb...ada someone post entry blog dia..who is it??? the name was called mimie...k tok sah sembang panjang...mari lah kita bersama2 join GA ni...yepi.....
sesiapa yang berminat just klik kat url ni >>sini<< 
 
k ini antara syarat2 nya...
jom kawan2 ::
nadiah
mushroom
1. Follow/Like  BlOG , FACEBOOK dan TWITTER mimie . *Twitter tak wajib 
2. Buat satu entry bertajuk KAWAII GIVEAWAY dan Copy Banner diatas..  *Backlink kan taw  
3. Klik CHURP-CHURP , NUFFNANG mimie yang berada di sidebar .. *Tunggu sampai habis loading  
4. Taq 2 orang kawan korang *Kalau rasa malas tak payah . Tapi top referral di ambil kira 
5. Follow Sponsor ISHA  *Button Follower  Berbentuk BEAR TIDUR
6. Tinggalkan LINK ENTRY di Komen  . *"http://mysterygurl97.blogspot.com/" link seperti ni tidak diterima 
7 . Tengok SENARAI HADIAH dan pilih hadiah yang korang nak *tak wajib

-TERIMA KASIH SEBAB BACA ENTRY CEK FIKHA LIKE KLU SUKE!!-

6 comments:

Syamimi_Tahir said...

Terima kasih sudi join GA ni walaupun sekian lama dah tak join GA ye ? =) Insyaallah boleh capai 300 org tu . Semoga berjaya ye .

jjikjjikl said...

nice blog ;)
from the same giveaway ~

http://jjikjjikl.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway.html

jjikjjikl said...

nice blog ;)
from the same giveaway ~

http://jjikjjikl.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway.html

Nurul Athirah said...

From the same giveaway, awesome blog. Keep blogging !

http://athyrahathie.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway_3.html

Nadrah Zulkifly said...

Hi awak! BW here. Jom join GA ni :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

Nadrah Zulkifly said...

Hi awak! BW here. Jom join GA ni :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...